Hi Messe 2023 - RECAP

Temaet for vores stand på Hi messen var i år "World-class products & sustainable labelling solutions" - for det er lige præcis dét man kan forvente af et samarbejde med HM Systems.

Besøgte du vores stand på Hi messen?
 

Det har været tre spændende og travle dage i Herning, hvor vi kunne præsentere vores nyeste produkter og løsninger inden for mærkning og etikettering. Vi siger tak for det store interesse i vores produkter og de interessante snakke!


På standen kunne de besøgende se nogle af vores løsninger live, fx vores grønne Print & Apply løsning uden bagpapir, HM Linerfree.  

HM Linerfree har en lang række driftsmæssige fordele, fx fordobling af driftstid, længere levetid på printhoveder, variable etiketlænger under drift, færre og hurtigere rulleskift og meget mere. Løsningen bruger 100% af etiketmaterialet, der er ingen spild og ingen unødvendig etiketaffald i form af silikoneholdigt bagpapir.


Også vores HM4000S til top og bund etikettering på dybtrækkere, som særligt er interessant for fødevareproducenter, der skal have mærket vakuumpakkede produkter fx pølser, pålæg eller kød, tiltrak stor interesse.  

HM 4000S



HM Linerfree



IQJET:

Eneforhandling af Leibinger i Danmark

Den 3. oktober 2023 startede en ny æra inden for CIJ-print i Danmark. HM Systems og Leibinger har indgået et partnerskab, hvor vi bliver den eneste forhandler af verdens mest avancerede og pålidelige CIJ-printere i Danmark. 

På Hi-messen i Herning præsenterede vi den nye Leibinger IQJET, som revolutionerer branchen med 5 års drift uden vedligeholdelsesomkostninger samt markedets laveste blæk og solvent forbrug.

 

Dette er helt nyt og enestående og er et must for alle, der har ansvar for print- og vedligeholdelsesomkostninger. Dette koncept var en kæmpesucces og der var stor aktivitet gennem hele messen for at få demonstreret alle fordelene ved IQJET. Alle fik desuden mulighed for at teste en Leibinger CIJ-printer live på standen og dermed få en personaliseret HM Systems kuglepen mærket med eget navn med hjem.

Se hvor nemt det var i nedenstående video ...

MCX live 

Vi viste den nyeste HSAJET® MCX printer fra HSA Systems live på vores stand.

MCX er en fleksibel printløsning med touch display, hvor brugervenlighed, pålidelighed og designfleksibilitet er i fokus. To versioner med 0,5" (1 pen) og 1,0" (2 pens) er tilgængelige samt en speciel non-stop version. De velkendte fordele med HP TIJ 2.5 teknologi som lavt vedligehold, lynhurtigt skift af patroner, høj hastighed og god printkvalitet er optimeret i den nye printer.