IQJET - 5 år ingen vedligehold!


Mød IQJET - verdens bedste CIJ-Printer. Op til 8 linjer tekst, knivskarpe print hver gang, maksimal oppetid, ingen rengøring, brugervenlig betjening og markedets hurtigste opstartstid.

IQJETs intelligente funktioner og unikke egenskaber sikrer dig en øget produktivitet og pålidelige printresultater. Som noget helt unikt, kan du spare alle omkostninger til vedligeholdelse, da IQJET ikke behøver service i op til 5 år.


IQPRINT, SMART.OS, SMART.EFFICIENCY & SMART.CARE
er med til at minimere både din nedetid og dine driftsomkostninger.


Book en demoSMART.EFFICIENCY minimerer omkostningerne - op til 50%* mindre solvent

IQJET er meget økonomisk med hensyn til energiforbrug og bruger kun 36 watt i gennemsnit.

XXL-patronerne giver mulighed for en stor mængde print, før de skal genopfyldes, samtidig med at de forlænger reservekørselstiden. En hurtig og sikker udskiftning uden forvekslinger er garanteret.

Patronerne tømmes til sidste dråbe, så de sparer også blæk. Det sparer penge, og patronerne kan ganske enkelt smides ud med restaffaldet.

Alt dette, kombineret med en usædvanlig høj tilgængelighed, gør IQJET til den ultimative printmaskine.

SMART.EFFICIENCY. Beskytter miljøet og sparer omkostninger

 • Lavt ressourceforbrug
 • Optimal sundhedsbeskyttelse på arbejdspladsen
 • Minimale driftsomkostninger
SMART.OS sikrer, at betjeningen er nemmere og hurtigere end nogensinde før

Den overskuelige 10,1" touchskærm kan justeres efter behov. Alle nødvendige indstillinger kan foretages med blot et par klik.

Under drift viser IQJET de vigtigste statusoplysninger i farver, der er synlige selv fra stor afstand. Animerede trin-for-trin-instruktioner forklarer interaktivt de nødvendige arbejdstrin.

Det gør det f.eks. muligt for alle at udskifte forbrugsstoffer hurtigt og nemt, selv uden forudgående viden.

 • Hurtige driftsprocesser
 • Ingen behov for brugeruddannelse
 • Nem, omkostningseffektiv systemintegration

Med IQ.PRINT sætter Leibinger nye standarder og har nytænkt inkjet-teknologien fuldstændigt

Det usædvanligt robuste, pålidelige system sikrer altid den bedste printkvalitet, hurtige opstartstider uden behov for rengøring og maksimal tilgængelighed i den daglige drift.

Når IQPRINT ikke er i brug, forsegler det automatisk hele blæksystemet, så det er 100 % lufttæt og blækket fortsat kan cirkulere. Dette forhindrer blækket i at tørre og modvirker den typiske tilstopning, der ellers ville opstå.

Når IQJET tændes, går den straks i gang med arbejdet igen. For at sikre en konstant høj printkvalitet uanset de omgivende forhold regulerer IQPRINT blæktemperatur og viskositet permanent.

IQJET gør præcis, hvad den skal: printer non-stop, så du kan føle dig tryg.

 • Hurtig start uden rengøring
 • Konstant høj printkvalitet
 • Maksimal oppetidSMART.CARE - Uovertruffen driftssikkerhed 5 år uden vedligeholdelse*

Den unikke Printhead Refresh-funktion sikrer altid sikker og ren fjernelse af blækrester og et velholdt printhoved.

Når det er tid til vedligeholdelse efter 5 år*, kan du gøre det selv på ingen tid og uden brug af specialværktøj eller forudgående viden – takket være interaktive trin-for-trin instruktionsvideoer.

På den måde kan du selv planlægge hvornår det passer bedst med service og vedligehold.

 • Enestående pålidelighed
 • Lang levetid og ro i sindet
 • Lavest mulig TCO

 

 

* Sammenlignet med konventionelle CIJ-printere

Unikke fordele


 • 8-linjers kvalitetsprint:
  IQJET printer 50% mere indhold sammenlignet med konventionelle CIJ-printere. Du kan printe op til 8 linjer, store 1D/2D-koder, komplekse logoer og grafik med højere opløsning og den bedste skriftkvalitet.

 • Automatisk dyse forsegling:
  Forsegler dysen såvel som renden og hele sugeledningen til blækretur. Dette eliminerer tilstopning og indtørret blæk. Og IQJET er altid klar til at printe.

 • Patronsystem med hurtig påfyldning:
  IQJET forsynes nemt med blæk og solvent fra fronten. En intelligent beskyttelsesfunktion forhindrer forvekslinger og sikrer, at de rigtige forbrugsstoffer bruges.
 • XXL blæk- & reservetank:
  Op til 500* driftstimer er mulige med en enkelt tankfyldning. Selv når der vises en påfyldningsmeddelelse, fortsætter IQJET med at køre i op til 100* timer. Nok tid til at bestille nye forsyninger og genopfylde.

 • Konstant kontrol af blæktemperatur:
  For at eliminere temperatursvingninger i arbejdsområdet og enhver negativ indvirkning på printkvaliteten, kontrolleres blæktemperaturen konstant

 • Hydraulisk blækcirkulation:
  Et intelligent hydrauliksystem holder trykket i blækkredsløbet konstant og beskytter samtidig trykpumpen. På den måde undgår man stor slitage og regelmæssige, dyre udskiftninger af pumpen.
 • Printhoved Re-Fresh:
  Den smarte selvrens-funktion af printerhovedet fjerner urenheder såsom blækstøv, helt uden behov for manuel rengøring. Operatøren kommer således ikke i direkte kontakt med solvent.

 • Kvalitet. Fremstillet i Tyskland:
  Enestående holdbarhed og pålidelighed takket være et IP56-kompatibelt hus i rustfrit stål, der beskytter mod vand og støv. IQJET er vandstrålefast. Som ekstraudstyr kan IQJET fås med en IP66-beskyttelse. Hverken IP56 eller IP66 kræver ekstern trykluft.

 • Gør-det-selv-Service med instruktionsvideoer:
  Det er ekstremt nemt selv at skifte filter uden værktøj eller forudgående viden, takket være trinvise instruktioner på printerens display, der er 3D animerede, realistiske og interaktive.