Service

Husk at bestille blæk, folie, etiketter mm. inden uge 26

og reservedele inden uge 27

Vi kører med begrænset mandskab i ugerne: 29, 30 & 31.

DIN OPPETID
- vores vigtigste fokusområde


Vi ved at driftssikkerheden er afgørende for jeres effektivitet i virksomheden og dermed også for indtjening og kundetilfredsheden.

Ud over teknologisk førende produkter, tilbyder vi en lang række serviceydelser som for eksempel fleksible servicekontrakter indeholdende; overvågning, teknisk helpdesk og prioriteret tilkald.

 

Vi har et stærkt og kompetent hold af serviceteknikere, der er specialister inden for mærkningssystemer og komplette automatiske anlæg.

Dermed er du sikret professionel service og hurtig respons fra fagfolk, der kender udstyret ned til mindste detalje.

Vi står til rådighed i hele produktets/anlæggets levetid og sikrer din driftssikkerhed.

Når du køber en maskine eller et anlæg hos HM Systems, har du samtidig valgt en pålidelig servicepartner. Vi står til rådighed i hele produktets levetid og sørger for din driftssikkerhed.

Alle gængse reservedele er på lager i Haderslev, for dag til dag levering. Desuden specialfremstiller vi varer på eget maskinværksted.
 

Med en serviceaftale er du 100% dækket ind i tilfælde af reparationer og uforudsete nedbrud. Vi hjælper med forebyggende vedligeholdelse og eftersyn. Alt sammen for et overkommeligt og forudsigeligt beløb.Bestilling af reservedele:


Send en mail til support@hm-systems.dk


Bestilling af forbrugsmaterialer, såsom labels, farvebånd & folie:


Send en mail til order@hm-systems.dkLinks: