Rettidigt generationsskifte: En opdateret direktion skal sikre fortsat global vækst

An updated executive management will ensure continued global growth

Michael Rix er ny Group CEO hos HM Systems A/S og skal sammen med en fornyet bestyrelse stå i spidsen for virksomhedens fremtidige strategiske udvikling.

 

Pr. 01.10.2023 er Michael D. Rix tiltrådt stillingen som Group CEO. Han afløser dermed Henrik Thomsen, der igennem de seneste 15 år, fik sat HM Systems på verdenskortet som en af de førende og mest innovative virksomheder inden for industriel etikettering og mærkning.

Det planlagte generationsskifte sker i takt med en ambition om markant vækst både i Danmark og på eksportmarkederne samt et ønske om at videreudvikle den kommercielle, forretningsmæssige og organisatoriske side af virksomheden de kommende år.

Jeg er både ydmyg og glad for at have fået muligheden for at træde i Henriks fodspor. Allerede gennem processen op til min ansættelse har jeg fået indtryk af en entreprenant virksomhed fyldt med passion og innovation”, fortæller Michael D. Rix, nytiltrådt CEO hos HM Systems.

Michael D. Rix har de seneste 17 år arbejdet med ledelse i bl.a. LEGO, Monjasa, VIKING og senest i Jansson som administrerende direktør, hvor hans primære ansvar var for strategi, service, organisation, salgs- og forretningsudvikling.Fokus på udvikling af salg & relations pleje


Skiftets rettidighed muliggør en effektiv og velforberedt overdragelse, hvilket betyder at Henrik Thomsen forbliver i HM Systems og fremadrettet indtræder i virksomhedens bestyrelse. Henrik vil fremover spille en strategisk rolle som ‘Business Development Director’, hvor han vil fokusere på salgsudvikling og fortsat sikre HM Systems en stærk relation til nøglekunder samt internationale partnere og distributører.

Jeg er stolt over, hvad jeg har stået i spidsen for hos HM Systems, men glæder mig også til prøve andre ting med fokus på vores kunder og partnere. Jeg er glad for at overdrage stafetten til Michael Rix, der helt sikkert bliver en stor gevinst for virksomheden”, siger Henrik Thomsen.Ny bestyrelsesformand

Hans Schmidt-Hansen er bestyrelsesmedlem i selskabet og sammen med sin familie er de fortsat hovedaktionærer i selskabet.

Bestyrelsesformand Jørgen Andersen, som tiltrådte i foråret udtaler: ”Jeg ser frem til, sammen med bestyrelsen og ledelsen, at sætte retningen for HM Systems så vi kan realisere vores internationale vækstambitioner sammen med alle vores dygtige medarbejdere i ind- og udland”.