Forbedret etikettering på ujævne overflader

Vores HM4000S Cross Web Labeller er netop blevet optimeret med specialudviklede plast-fjedrende applikatorplader fra Agtrup Plast, der sikrer en mere effektiv og fejlfri applikation på ujævne overflader som f.eks. en pakke med kød.


Før havde maskinen aluminiumsplader, der gik ned og trykkede etiketterne fast på produktet. En feature, der har mange fordele og fungerer godt til mange produkttyper.


Nogle kunder oplevede dog det problem, at hvis aluminiumspladerne pressede etiketterne på noget ujævnt, f.eks. pakker med tilfældigt placerede pølser i forskellige højder, kom de andre etiketter ofte ikke ordentligt på. De andre etiketter i rækken blev ofte blæst væk i påsætningsprocessen eller påført ujævnt på produktet.

 

Vores produktudviklingsteam satte sig for at udforske nye muligheder for vores applikator. En ny prototype blev udviklet til yderligere tests.


“Vi kontaktede Agtrup Plast, som jeg tidligere har samarbejdet med og kender som en meget pålidelig og erfaren partner, fortæller Jørgen Seeberg, COO hos HM Systems.

Agtrup Plast beliggende i Kolding, giver med solid rådgivning, høj kvalitet og knivskarp logistik virksomheder konkurrencekraft, færre reklamationer og mindre kapitalbinding.


Gennem sparring og samarbejde mellem Jørn Lange, en værktøjsmager fra Agtrup Plast og 3-4 medarbejdere fra HM Systems er det lykkedes at lave en ny prototype af labelmaskinen. Ved at udstyre den med 100 små plastikplader kan den nu sætte labels på ujævne elementer som for eksempel en pakke med kød.



Læs mere om vores samarbejde med Agtrup Plast her ...


Sten Krag-Hansen, Area Sales Manager, er imponeret af den opdaterede Crossweb 4000S, der bruger de nye plast-fjedrende applikatorplader, som er udviklet i samarbejde med Agtrup Plast.