Få den højeste oppetid med markedets mest stabile og innovative CIJ-printere

HM Systems kan nu tilbyde en løsning til kontinuerlig inkjet-mærkning, der er specialdesignet til at tage hånd om de største problemer med inkjet-udstyr – nemlig indtørret blæk, tilstoppede dyser og et stort behov for service.

Vi er glade for at kunne meddele, at vi er den nye distributør af Leibinger CIJ-printere i Danmark.

Det nye partnerskab med Leibinger gør det muligt for HM Systems at tilbyde og imødekomme de stigende krav fra inkjet-kunderne, der især efterspørger færre/ingen produktionsstop, problemfri opstart og knivskarpe prints.

Med de nye CIJ-Printere fra Leibinger kan vi løfte oppetiden til et maksimum hos rigtige mange af vores inkjet-kunder. De får simpelthen mere ud ad døren og behøver ikke bruge kostbar produktionstid på at pleje printeren.”, fortæller Dennis Laustsen, Sales & product Manager hos HM Systems.

CIJ-printere fra Leibinger – Innovative & Smarte

Leibinger tilbyder et komplet sortiment af kontinuerlige inkjet-printere, fra entry level til de højeste hastigheder og mest krævende applikationer såvel som pigmenterede CIJ-printere.

Med deres nyeste produkt - IQJET - har Leibinger markeret begyndelsen på en ny æra. IQJET er det første intelligente kodnings- og mærkningssystem, en sand game changer. Dets 4 intelligente teknologier gør hele forskellen.


Læs mere om den nye IQJET her


Unik Sealtronic teknologi sikrer maksimal oppetid

Leibingers hemmelige våben mod nedetid er deres specialudviklede Sealtronic teknologi i printerhovedet, der fjerner rengøringsproblemet og sikrer hurtigere opstart, større produktivitet, lavere omkostninger og mere ensartet udskriftskvalitet.

Når produktionen stopper, trækkes dysen tilbage, hvilket lukker blækløbet. Blæk-kredsløbet bliver derved forseglet og holdes i gang af maskinen. Da blækrester på den måde ikke udsættes for luft og hele tiden cirkulærer, tørrer blækket ikke ind og kan derfor ikke forårsage de velkendte problemer med indtørret blæk.

Behovet for at skulle rengøre udstyret inden opstart er elimineret. Når udstyret genstarter, kører dysen ud igen og fortsætter med at printe med samme høje printkvalitet.

Da der ikke er behov for en rengøringscyklus, er der ikke brug for yderligere rengøringsopløsningsmiddel – hvilket både er godt for dine medarbejderes sikkerhed og for vores planet. Integration med Loftware NiceLabel

Som en yderligere feature kan alle CIJ-printere fra Leibinger integreres med den førende labeldesign software, Loftware NiceLabel, og på den måde være en fuldintegreret del af dine samlede etikettering- og mærkningsprocesser i hele virksomheden.

Circuit open

Circuit closed

Book en demo nu!

Vil du se den nye IQJET in action?
No problem. Send en mail til inkjet@hm-systems.dk og book en gratis og uforpligtende demo af maskinen.