Etikettering af plastkasser med ny type aftagelige HM Linerfree-etiketter

Vi tilbyder en bred vifte af HM Linerfree etiketter, hvor der ikke bruges liner/bagpapir. Vores Linerfree-etiketter er velegnede til normale temperaturer, kolde og våde miljøer og kan leveres helt eller delvist farvede. Som den seneste tilføjelse til vores sortiment har vi for nylig udviklet et nyt materiale, der er specielt designet til at kunne fjernes fra plast og andre udfordrende overflader, som f.eks. plastkasser.


Plastkasser bruges i vid udstrækning i mange brancher, hvor de giver holdbarhed, renlighed og hygiejnefordele i forhold til traditionelle emballeringsmetoder. Se nedenfor, hvordan mærkning af plastkasser med den nye type HM Linerfree Labels kan optimere dine logistiske processer og muliggøre nøjagtig identifikation og sporing af produkter.

Vi introducerer et nyt HM Linerfree-etiketmateriale

Vores nye Linerfree-etiketter er specifikt designet til mærkning af plastkasser, herunder E2-kasser, der ofte bruges til intern mærkning. Linerfree Labels fås nu også med en særlig klæbe- og materialespecifikation, der sikrer, at etiketten kan fjernes helt fra plastoverfladen uden at blive ødelagt, hvilket giver fleksibilitet til at opdatere eller ændre oplysningerne på etiketten uden at efterlade rester på kassens overflade. Det sikrer problemfri tilpasning til skiftende lagerbehov, nem afvaskning, reducerer spild og forbedrer driftseffektiviteten.

Fordele ved HM Linerfree etiketter

For det første er etiketterne aftagelige, og når de fjernes, efterlades der ingen rester eller klæbemiddel på kassernes overflade. Deres stærke klæbemiddel sikrer langvarig fastgørelse til plastoverflader og forhindrer tab af etiketter under transport eller håndtering.

For det andet er etiketmaterialet robust og rives ikke i stykker, når det fjernes. Det er muligt manuelt at sætte en ny etiket på den samme eller en anden kasse, hvis det er nødvendigt.

For det tredje eliminerer deres linerless/linerfree design spild fra bagpapir, hvilket bidrager til en mere miljøvenlig løsning. Derudover er etiketterne udviklet og testet til at modstå høje og lave temperaturer, hvilket sikrer, at de forbliver intakte under køle- eller frostforhold såvel som under varme og fugtige klimaforhold.Fordelene ved HM Linerfree-etiketter til plastkasser

  • Aftagelig - efterlader ingen rester eller klæbemiddel på kasserne

  • Ekstremt stærkt og robust materiale, der ikke rives i stykker, når det fjernes

  • Velegnet til manuel gen-etikettering, hvis det er nødvendigt

  • Ideel, når kasserne skal afvaskes

  • Udviklet til høj og lav luftfugtighed samt høje og lave temperaturer

  • Stærk og langtidsholdbar klæbning
Brugen af plastkasser i industrien

Plastkasser kan anvendes ved produktion i renrum og er et godt alternativ til pap og karton, når hygiejne, renhed og holdbarhed er vigtigt.

De såkaldte E-kasser (euronorm), der fås i størrelserne E1, E2 og E3, er specielt designet til fødevare- og kødindustrien. De er blevet den foretrukne løsning til at sikre hygiejne, holdbarhed og standardiserede vægtmålinger. E-crates er designet til at modstå temperaturer fra -40 til +70 grader Celsius og er ideelle til køle- og fryseapplikationer.

 

Mærkning af plastkasser, såsom E-kasser, har stor betydning

Etikettering spiller en vigtig rolle i moderne logistik og letter effektiv lagerstyring, sporing og sporbarhed. Med evnen til præcist at identificere indholdet i hver enkelt E-kasse af plast kan virksomheder strømline driften og reducere antallet af fejl. Traditionelle mærkningsmetoder kan dog være tidskrævende og udsat for problemer som afskalning, udtværing eller afskalning på grund af de krævende forhold i fødevareindustrien. Det er her, HM Linerfree Labels træder til og leverer en pålidelig og effektiv mærkningsløsning.