Energi til innovation: Et samarbejde med EWII om grøn strøm

Hos HM Systems mener vi, at innovation går hånd i hånd med bæredygtighed. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi har installeret solceller på taget af vores hovedkvarter i Haderslev.

Vores solcelleanlæg, som er etableret af Solarpark, udnytter solens stråler til at generere ren og vedvarende energi.


Anlægget producerer ca. 70.000 kW pr. år, hvilket dækker ca. 30 % af vores samlede energiforbrug. På den måde dækkes en stor del af vores strømforbrug i produktionen nu af de solstråler der rammer Haderslev.


Garanti for vedvarende energi

Selvom vores solcelleanlæg dækker en betydelig del af vores energibehov, er der tidspunkter, hvor vi har brug for yderligere strøm. I sådanne tilfælde, hvor vi ikke producerer nok strøm med vores solceller, har vi en aftale med EWII om at købe strøm købe strøm fra dem, som garanteret kommer fra vedvarende energikilder.

I den forbindelse fortæller EWII: ”Strømmen som bliver indkøbt til HM Systems er produceret fra vindmøller. Derfor er det også med til at opretholde den grønne profil hos virksomheden i Haderslev.”Dette giver os mulighed for at fortsætte med at forsyne vores faciliteter med grøn energi og dermed opretholde vores målsætninger om bæredygtighed.

 

Et samarbejde for en bedre fremtid

Ved at samarbejde med EWII udnytter vi deres ekspertise inden for håndtering af vedvarende energikilder, så vi kan fokusere på vores kerneforretning og samtidig bidrage positivt til miljøet.

Dette samarbejde styrker vores dedikation om at levere bæredygtige og holdbare løsninger til vores kunder.
"Jeg kan klart anbefale andre at prøve det her med solceller. Vi har haft et godt samarbejde med Solarpark, som har etableret anlægget. Og med EWII, som drifter anlægget”, fortæller Torsten Nyvang Olsson, CFO hos HM Systems.Effektiv og sikker drift

For at sikre optimal performance og mindst muligt spild står EWII for driften af vores solcelleanlæg. Deres ekspertise sikrer os, at vi kan maksimere energieffektiviteten og at der ikke går strøm til spilde.

I tilfælde af en overproduktion køber EWII den overskydende energi af os, hvilket sikrer, at hvert eneste watt, der genereres, bliver udnyttet.

 

Det er en ægte Win-Win-situation, idet denne ordning giver os indtægter fra vores solenergiproduktion ud over vores eget behov. Samtidig gavner det EWII ved at give dem adgang til yderligere vedvarende energi, så de kan imødekomme kundernes efterspørgsel på grøn strøm tværs af deres netværk.Se EWII's Video om vores samarbejde nedenunder 👇