20 år i produktion og stadig godt kørende

Low Total Cost of Ownership


Vi hjalp for nylig en af vores danske kunder, Højer Pølser, med en opgradering af deres etiketteringssystem, som vi leverede for over 20 år siden.

Højer Pølser producerer og markedsfører charcuteriprodukter af højeste kvalitet gennem fire generationer. Grundopskrifterne på mange produkter går helt tilbage til 1897, og der er ikke ændret på de oprindelige opskrifter.


HM-etiketteringssystemet fra 2002 var i så god stand, at en mindre opgradering og renovering af etiketterings- og conveyorsystemet kunne forlænge løsningens levetid betydeligt med yderligere 20 år.


At overveje de samlede ejeromkostninger (TCO), når man investerer, giver flere overbevisende fordele og hjælper med at træffe mere informerede og strategiske beslutninger.

Med denne løsning har vi opnået lave ejeromkostninger, da Højer Pølser har investeret i et robust etiketteringssystem, der har fungeret i mere end 20 år, lave serviceomkostninger og fleksibilitet til at genbruge så meget som muligt af det eksisterende udstyr, når Højer havde brug for at opgradere til nye standarder.



Designstrategi for optimal holdbarhed og brugervenlighed

 

Højer Pølsers succeshistorie er et resultat af en fortsat HM-designstrategi, der er blevet implementeret siden begyndelsen af 1990.

Designstrategien fokuserer på altid at bruge velkendte kvalitetsdele, designe en letforståelig brugergrænseflade på tværs af forskellige platforme samt at muliggøre muligheden for eksempelvis at opgradere elektronik og motordele.




Gå på opdagelse i Højer Pølser' smagfulde produktsortiment her

Flere informationer?

Læs mere om vores robuste og holdbare dispensere her.